Registracija Prijava preko FB
Porodilište valjevske bolnice (foto: Đorđe Đoković)
Porodilište valjevske bolnice (foto: Đorđe Đoković)
11.06.2019, 10:34

"Osmeh na dar" za valjevske bebe

č: | fb:

Studentska Fondacija "Osmeh na dar", u svojim humanim poduhvatima, nije zaobišla Porodilište valjevske bolnice pa je na ovu adresu uručeno 50 štep deki i 30 bebi peškira sa logom Fondacije.

 

Studenti Pravnog i drugih fakulteta Beogradskog univerziteta okupljeni u Fondaciji "Osmeh na dar", svojim aktivnostima prikupljaju sredstva za nabavku najneophodnijih stvari za različite grupe stanovništva.

Štep deka - Osmeh na dar

Štep deka - Osmeh na dar (Foto: www.obvaljevo.rs/)

"Kvalitetne štep deke greju novorođene bebe i omogućavaju im miran san. Pobolјšanje uslova u porodilištima u Nišu, Užicu i Valјevu ima izuzetan značaj jer se u ovim zdravstvenim ustanovama godišnje rodi više od 6000 beba. Ulepšajmo našoj deci prve snove i obezbedimo im zdravo detinjstvo, raširimo im osmehe", poručili su iz Fondacije "Osmeh na dar" u kojoj volontiraju brojni studenti i studentkinje iz Valjeva i okoline.

 

Fondacija "Osmeh na dar"je prva studentska humanitarna fondacija, aktivna od 2006. godine, a zvanično osnovana 2009. godine. Osnovni cilјevi Fondacije su, pomoć socijalno i zdravstveno ugroženoj deci i deci sa posebnim potrebama u Srbiji, širenje svesti o socijalnim i zdravstvenim  uslovima, kao i unapređenje i promocija kulture i obrazovanja, u siromašnim i nerazvijenim oblastima širom Republike Srbije (sa posebnim osvrtom na Kosovo i Metohiju). Osim ovih kategorija Fondacija podržava slična volonterska i humanitarna Udruženja, pa je donacija bebi operme ovom prilikom podrška Udruženju i kampanji "Rodi se na lepom mestu".

 

Aktuelno

Parking u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
Od ponedeljka zatvoren Pre 1 dan 9 sati

Počinje rekonstrukcija parkinga u centru grada

Od ponedeljka biće zatvoren parking u centru grada iza zgrade Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja u Karađorđevoj ulici. Sledeće nedelje počinju radovi na rekonstrukciji ovog parkinga vredni...  · 11 komentara