Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2019, 10:00

Uhapšen sa 21 gram kokaina

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila D. R. (43) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, službenici lajkovačke i valjevske policije su, prilikom kontrole vozila "fijat bravo" u kojem se osumnjičeni nalazio na mestu suvozača, u džepu njegovih pantalona pronašli plastični paket sa oko 10 grama kokaina, kao i još jedan sa 11 grama ove droge skriven u automobilu.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 11 sati 15 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 13 sati 52 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara