Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
19.06.2019, 14:17

Vučić neće da gleda Chanel tašnice, ali hoće da nosi Cesare Attolini sakoe

č: | fb:

Aleksandar Vučić je na Glavnom odboru Srpske napredne stranke uputio žestoku kritiku funkcionerima stranke, u kojoj je naveo da "ne želi više da gleda skupocene tašne koji oni nose".

 

Povodom njegovog govora na odboru SNS, televizija "Naša" je izašla u javnost sa sledećim saopštenjem:

 

"Ljudi, postavite ogradu, ali neka se onda ograde svi. A ne postavite ogradu, a ispred ograde funkcioneri! Pa, Valentino tašnica, pa Šanel tašnica, pa ova, pa ona... Neću da gledam te tašne – hoću da gledam naš narod!", reče naš skromni predsednik i ostade živ!

 

"Naš čuveni borac za socijalnu pravdu i bolji život građana na svojim licemernim susretima sa njima, nosi "Loro Piano" jaknu u vrednosti od 3.000 evra i sakoe "Cesare Attolini" u vrednosti od 2.700 evra. Da napomenemo da predsednik Vučić ima platu od 147.000 dinara!

 

Njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević, koja ga prati na svim putovanjima, prednjači u svom glamuru! Ona svakodnevno nosi najskuplje modele ručnih tašni kao što su: "Louis Vuitton" (1.300 evra), "Celine" (2.700 evra), "Givenchy" (2.100 evra), naravno uz adekvatnu garderobu i odeću! I sve to sa platom od oko 100.000 dinara!

 

Otac Anđelko Vučić svakodnevno nosi ručno šivena "Brioni" odela u vrednosti od 3.500 do 9.000 evra! Takođe nosi i "Monclair" jakne u vrednosti od 1.800 do 3.200 evra! Njegov brat Andrej nosi "Balmain" dukseve u vrednosti od 500 do 1.900 evra", navodi se u saopštenju za javnost Naša televizija.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y4WumZdIMjY

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 4 sati 6 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 4 sati 19 minuta

I skup rogova u vreći je "jedinstvo"!

Političari i stranke dolaze i odlaze, a jedan politički ideal, ostaje. To je "jedinstvo", uz neznatne varijacije. Počev, recimo, sa "Podaj Bože, da se Srbi slože!", ili "Samo sloga, Srbina...

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U ambulantama Doma zdravlja Pre 5 sati 39 minuta

Počinje vakcinacija protiv gripa

Od četvrtka 29. septembra u ambulantama Doma zdravlja počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Za Dom zdravlja Valjevo opredeljeno je 5.300 doza, od čega su većina četvorovalentne, koje štite od...