Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2019, 06:43

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića

č: | fb:

Obeležavanjem trase, sečenjem asfalta i iskopom počela je rekonstrukcija vodovodne mreže i kućnih priključaka u Ulici Vuka Karadžića.

 

Vrednost ovih radova je 10,8 miliona dinara, a prema najavi trebalo bi da budu završeni u naredna dva i po meseca. U Vodovodu kažu da rok za završetak radova u najvećoj meri zavisi od vremenskih prilika.

 

Radovi u Ulici  Vuka Karadžića

Radovi u Ulici Vuka Karadžića (Foto: Đorđe Đoković)

Direktor JKP Vodovod Đorđe Milanović kaže da su radovi podeljeni u tri faze s obzirom na to da je rekonstrukcija jako zahtevna, sa velikim brojem priključaka, ali i drugih instalacija o kojima se mora voditi računa.

 

Navodi da prva faza radova obuhvata Ulicu Vuka Karadžića, od raskrsnice sa Železničkom do raskrsnice sa Ulicom dr Pantića, druga faza je od Pantićeve do Karađorđeve i treća faza od Karađorđeve do raskrsnice sa Ulicom prote Mateje.

 

- Takođe, ono što je jako bitno jeste da ćemo u okviru ovih radova rešiti čvorište na raskrsnici ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića, koje je urađeno pre 30-ak godina kao privremeno rešenje. Na toj raskrsnici uradićemo kombi zatvarače, poput onih koje smo postavili pre dve godine na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Dr Pantića, tako da ćemo u budućnosti, u slučaju kvarova ili nekih radova, moći da zatvaramo vodu kvart po kvart - objašnjava direktor JKP Vodovod Đorđe Milanović.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara