Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
09.07.2019, 14:44

Policija zaplenila oko jedne tone rezanog duvana i duvana u listu

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u saradnji sa valjevskom policijom, uhapsili su organizovanu kriminalnu grupu za koju se sumnja da je od januara do jula organizovala nabavku i prodaju rezanog duvana na teritoriji Srbije.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, uhapšeni su: O. J. (1980), D. Ž. (1974) i M. M. (1994), svi iz Uba, D. M. (1972) iz Lazarevca i M. L. (1965) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

 

Sumnja se da je D. M. organizovao aktivnosti ove grupe, dok su M. L. i O. J. bili zaduženi za nabavku, transport i prodaju duvana, a D. Ž. i M. M. su, kako se sumnja, bili vozači. 

 

Policija je, prilikom pretresa kuća D. M. i D. Ž. u Ubu i iznajmljene kuće u mestu Ćelije, pronašla i zaplenila oko jedne tone rezanog duvana i duvana u listu. Pronađen je i nelegalni pogon za preradu duvana.

 

Protiv osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužulaštvu. 

Aktuelno

Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Na sednici Skupštine grada o izveštaju gradonačelnika za 2018. Pre 13 sati 40 minuta

Napad je najbolja odbrana

Nezavisni odbornik Ljubomir Radović je rekao da je Slobodan Gvozdenović nesposoban i nedostojan funkcije gradonačerlnika, ostaće zabeležen po nezapamćenim zloupotrebama javnog novca. "Vi ste herpes...  · 8 komentara

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
U planu sređivanje još dva Pre 19 sati 42 minuta

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

Završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića. U planu je sređivanje još dva parkinga u centru grada.  · 1 komentar

Razgovori pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
"Razgovori pod lipom" o brutalnim, nasilnim, vulgarnim napadima na neistomišljenike 21.07.2019

"Institucije će jednog dana proraditi"

Linč i progon, kojima su u Srbiji izloženi neistomišljenici aktuelne vlasti, su najbrutalniji, najnasilniji i najvulgarniji do sada, zaključak je "Razgovora pod lipom". Profesor Čedomr Čupić,...  · 2 komentara