Registracija Prijava preko FB
Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.07.2019, 11:20

Čiji je naš novac u gradskom budžetu?

č: | fb:

Prateći očigledne probleme koji postoje u planiranju i sprovođenju budžeta Grada Valjeva, ovog petka, 12. jula u 20 časova u "Razgovorima pod lipom" biće reči o javnim finansijama našeg grada. Naziv tribine je "Čije su naše pare u gradskom budžetu?". 

 

O tome čemu služi gradski budžet i kako bi njime trebalo da se upravlja govoriće dr Slobodan Ilić stručnjak za javne finansije.

 

"Pokušaćemo da našim sugrađankama i sugrađanima pokažemo neophodnost drugačijeg pristupa pravljenju i trošenju gradskog budžeta, kao važnost dobre kontrole trošenja budžetskog novca. Ukazaćemo i na važnu ulogu građana u ovim procesima", navode u pozivu organizatori "Razgovora pod lipom".

Aktuelno

Emanuel Makron i Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
Trupni portret Pre 9 sati 5 minuta

Veličačačanstveni doček Makrona

Poseta Makrona, a kako bi drugačije, je bila veličačačanstvena. Još jedan pre'stava, u kojoj je Vučić jedini pobednik. Makron, "divni narod", nesrećeni Miki, Kosovo i Evropa, su tek epizodisti....  · 1 komentar

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 12 sati 10 minuta

NUNS: Podrška Dariji Ranković

Nezavisno udruženje novinara Srbije poziva nadležne institucije da preduzmu neophodne radnje kako bi zaštitili Dariju Ranković, urednicu portala Kolubarske i našu članicu, od pritisaka i progona...