Korisnički servis Telekoma (foto: Đorđe Đoković)
Korisnički servis Telekoma (foto: Đorđe Đoković)
12.08.2014, 11:18

Skoro 1.000 oštećenja uređaja „Telekoma“

č: | fb:

Na području Valjeva i Kolubarskog okruga trenutno je prijavljeno skoro 1.000 (932) smetnji na  „Telekomovim“ uređajima za fiksnu i mobilnu telefoniju, kao i IPTV uređajima. Kako je Kolubarskim.rs danas rečeno u „Telekomu“ takva situacija se „ne pamti“, te da je „najmanje trećina izazvana grmljavinom“.

„Nažalost, na nivou smo ’polovine beogradskih problema’, što najbolje ilustruje probleme sa kojima se svakodnevno suočavamo. Prethodnih dana rešavali smo 200 – 300 reklamacija dnevno, a istovremeno nam je prijavljivano bar toliko novih smetnji!“, rekao je sagovornik Kolubarskih.rs.

Monteri „Telekoma“ svakodnevno su na terenu, od podgorskih sela do sela u okolini Ljiga i Belanovice, odnosno od tamnavskih sela do Lajkovca, Mionice i Divčibara. Prema našoj dokumentaciji, slična situacija bila je i pre nekoliko leta, kada su u „Telekom“ ovakve probleme uzrokovane grmljavinom i udarima groma takođe danima otklanjali.

Aktuelno

Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon Tešnjarskih Herceg Novi… 16.08.2022

Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

"U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj...  · 7 komentara