NUNS
NUNS
17.07.2019, 09:10

NUNS: Podrška Dariji Ranković

č: | fb:

Nezavisno udruženje novinara Srbije poziva nadležne institucije da preduzmu neophodne radnje kako bi zaštitili Dariju Ranković, urednicu portala Kolubarske i našu članicu, od pritisaka i progona kojima je permanentno izložena poslednjih godina.

 

Poslednji u nizu napada objavljen je na portalu valjevskapodvala.com gde je u dva teksta, uz fotomontaže, Darija Ranković vređana na beskrupulozan način i optužena da ruši lokalnu vlast, što je samo nastavak niza difamatorskih tekstova protiv nje objavljenih na ovom i portalu kolubarski.info kao i u prilozima Radio Valjeva.

 

Zbog uvreda izrečenih u programu Radio Valjeva ona je 2017. godine podnela tužbu protiv tog medija i Zorana Majdaka, ali do danas nema sudskog epiloga, jer se tuženi nisu pojavili ni na jednom od pet zakazanih ročišta.

 

Podsećamo da je isto preduzeće - “In Netvork Solution doo Beograd”, vlasnik Radio Valjeva i osnivač portala Kolubarski info, i da se dobrim delom finansira iz budžeta Grada Valjeva.

 

Darija Ranković se povodom poslednjeg napada obratila policiji kako bi se otkrilo ko stoji iza portala valjevskapodvala.com i NUNS se nada da će državni organi u narednim danima pokazati efikasnost i razrešiti ovaj slučaj.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 4 sati 10 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 47 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar