Registracija Prijava preko FB
Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
22.07.2019, 09:03

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

č: | fb:

Za manje od mesec dana završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića, u dvorištu zgrade Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja.

 

Uređenje ovog parking u centru grada koštalo je oko 4,9 miliona dinara bez PDV-a, a izvođač radova bilo je GP Ingrap Omni.

 

Prema ugovoru, koji je zaključen 17. juna, rok za završetak radova na rekonstrukciji parkinga u centru grada bio je 30 radnih dana od dana uvođenja izvođača radova u posao.

Parking

Parking (Foto: Đorđe Đoković)

 

Prema najavi gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića u planu je rekonstrukcija još dva parkinga u centru grada – u dvorištu iza Višeg suda i parking u dvorištu zgrada preko puta Osnovnog suda u koji se ulazi iz Karađorđeve ulice. Gradonačelnik nije precizirao kada će početi radovi za koje još uvek nije raspisan tender.

Aktuelno

Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 20 sati 54 minuta

Vučiću, sedi, i pokri se

Ove nedelje, na N1, emitovan je dokumentarni film "Vladalac" – politička biografija Alerksandra Vučića – ekipe novinara Slaviše Lekića. Šta se videlo, ono što se zna, i što treba ponavljati, da je...  · 4 komentara

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
Gradsko veće prihvatilo program poslovanja parkirališta 18.02.2020

Prihod od naplate parkiranja 61,2 miliona dinara

Od naplate parkiranja planiran je prihod od 61,2 miliona dinara. U ovoj godini u gradu će biti još 150 novih parking mesta u palvoj zoni, a služba Parkinga planira da ukloni 70 nepropisno...  · 3 komentara