Ana Marković, Jelena Nikolić Lekić, Nemanja Rasulić i Veseljko Belušević (foto: Kolubarske.rs)
Ana Marković, Jelena Nikolić Lekić, Nemanja Rasulić i Veseljko Belušević (foto: Kolubarske.rs)
31.07.2019, 09:26

Izvinjenje Saveta Tešnjarskih urednici Kolubarskih.rs

č: | fb:

"Niko od nas nije rekao obezbeđenju da Vas ne pusti na konferenciju za novinare, a zbog neprijatnosti koju ste doživeli na ulazu, Savet Tešnjarskih večeri Vam se izvinjava", rekli su članovi Saveta Tešnjarskih večeri novinarki i urednici internet novina kolubarske.rs.

 

Radnik obezbeđenja zabranio je juče Dariji Ranković da uđe na konferenciju za novinare na kojoj su najavljene Tešnjarske večeri, a na koju je bila pozvana. Dozvoljen joj je da uđe tek nakon intervencije kolege koji je člana Saveta Tešnjarskih večeri Veseljka Beluševića pitao "da li je tačno da nekim novinarima nije dozvoljen ulazak u salu", o čemu su kolubarske.rs pisale.

 

Darija Ranković je, pred kraj jučerašnje konerencije za novinare, pitala članove Saveta Tešnjarskih večeri i organizatore konferencije za novinare Jelenu Nikolić Lekić, Anu Marković, Nemnaju Rasulića i Veseljka Beluševića, da li je neko od njih zabranio da uđe i rekao obezbeđenju da je ne pusti na konferenciju za novinare?

 

Jelena Nikolić Lekić: Apsolutno nemamo ništa sa tim, zaista.

Veseljko Belušević: Koliko ja znam nije, pretpostavljam da si dobila pozivnicu od službe.

Darija Ranković: Dobila sam dve, iz Kabineta i od Svetlane.

Veseljko Belušević: To je onda super. Ja ti se izvinjavam u ime nas kao organizatora iz Saveta Tešnjarskih večeri, verujem da gospodin na ulazu možda nije iz nekih određenih razloga znao ili nije bio obavešten. Koliko sam razumeo već smo imali jedan nesporazum u pola 12 gde su ekipi VTV sticajem okolnosti rekli da nemaju konferenciju za štampu, nego da je u Centru za kulturu jer smo u pripremama pričali to.

Darija Ranković: Drugo je to da nisu bili upoznati gde se održava, ali kolegama sa TV Valjevo je rekao: vi izvolite, a ti ne možeš, vrati se nazad. I to vrlo bezobrazno i drčno. Pa me interesuje da li je neko od vas četvoro rekao da me ne pusti?

Veseljko Belušević: Od nas četvoro sigurno nije niko. Jer je Ćira došao da me pita, ja sam rekao da zamoli Cecu da proveri i da interveniše, koliko sam razumeo... Ja se još jednom izvinjavam zbog toga, ali nema razloga...

Darija Ranković: Nema razloga vi da se izvinjavate ako niste vi zabranili.

Veseljko Belušević: Ne, nismo. Nego se ja izvinjavam u ime Tešnjarskih večeri jer si ti pozvana na konferenciju za novinare Tešnjarskih večeri pa ti nije omogućeno da uđeš.

Jelena Nikolić Lekić: Zbog neprijatnosti koja ti se dogodila, tako da...

 

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 5 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 8 sati 21 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar