SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2019, 09:32

Ponovo noćno kupanje u Petnici

č: | fb:

Po drugi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje u SRC Petnica.

 

I ove godine, kao i prethodnih, u UFK "Valis" koja gazduje petničkim bazenima, je odlučeno da zbog visokih dnevnih temperatura, ali i interesovanja posebno mladih, organizuju i noćno kupanje.  Iskustvo iz prethodnih godina pokazalo je da je u dane vikenda za noćno kupanje manje interesovanje, otuda će samo radnim danima kapije bazena biti otvorene i noću.


Cena ulaznice za noćno kupanje u SRC Petnica nepromenjena je već nekoliko godina i iznosi 200 dinara.

 

Kupališna sezona na petničkim bazenima počela je 31. maja i do sada je u ovom sportsko-rekreativnom centru uživalo i spas od vrućine pronašlo preko 50.000 upača, dok je juče bilo oko 1650 kupača.

 

U okviru SRC Petnica, koje je udaljeno samo osam kilometara od Valjeva, na površini od oko šest hektara nalaze se četiri bazena sa tribinama. Zbog korišćenja termalnog izvorišta temperature vode je oko 28 stepeni.

 

Pored bazena nalaze se sportski tereni za odbojku na pesku, mali fudbal, basket, mali fudbal u pesku, košarku, stoni tenis, kao i ugostiteljski objekti.

 

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 6 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara