Registracija Prijava preko FB
Majka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Majka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.08.2019, 09:10

Podsticaj za zapošljavanje mladih majki

č: | fb:

Grad Valjevo raspisao je javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava za zapošljavanje mladih majki iz prigradskih i seoskih sredina.

 

Kako je navedeno u javnom pozivu, u cilju usklađivanja rada i roditeljstva za podsticaj zapošljavanja, grad Valjevo i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, u jednokratnom iznosu od 200.000 dinara finansira zapošljavanje deset majki iz prigradskih i seoskih sredina.

 

Rok za podnošenje zahteva je 23. avgust do 15 časova.

 

Sredstva su namenjena za delatnosti proizvodnje, uslužnog zanatstva, bavljenja poljoprivredom i drugo.

 

Nakon selekcije biće organizovana obuka "Edukacija kroz biznis", a potom će mlade majke napisati biznis plan, na osnovu čega će se doneti konačna odluka za sufinansiranje deset najboljih biznis planova.

 

 

Aktuelno

Aleksandar Vučić (foto: Kolubarske.rs)
Trupni portret Pre 1 dan 13 sati

Vučić jedini ima plan – zove se "Nijedan"

Najzad će agonija, zvana problem Kosova, bude rešena. Pošto je sve ostalo rešeno zahvaljujući Vučiću, i ovo će, kao što je očekivano, bude rešeno zahvaljujući Vučiću. On je, a ko bi, složio sve...  · 2 komentara

Radovi na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
Ponovo raspisan tender koji je uspešno okončan pre pet meseci Pre 1 dan 16 sati

“Dupla” javna nabavka

Gradska uprava je pre šest dana raspisala javnu nabavku - zamena granitnih kocki u gradu. Identična javna nabavka, sa identičnom tehničkom specifikacijom, ali drugačijeg naziva, okončana je pre pet...  · 10 komentara