Registracija Prijava preko FB
Majka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Majka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.08.2019, 09:10

Podsticaj za zapošljavanje mladih majki

č: | fb:

Grad Valjevo raspisao je javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava za zapošljavanje mladih majki iz prigradskih i seoskih sredina.

 

Kako je navedeno u javnom pozivu, u cilju usklađivanja rada i roditeljstva za podsticaj zapošljavanja, grad Valjevo i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, u jednokratnom iznosu od 200.000 dinara finansira zapošljavanje deset majki iz prigradskih i seoskih sredina.

 

Rok za podnošenje zahteva je 23. avgust do 15 časova.

 

Sredstva su namenjena za delatnosti proizvodnje, uslužnog zanatstva, bavljenja poljoprivredom i drugo.

 

Nakon selekcije biće organizovana obuka "Edukacija kroz biznis", a potom će mlade majke napisati biznis plan, na osnovu čega će se doneti konačna odluka za sufinansiranje deset najboljih biznis planova.

 

 

Aktuelno

UNS (foto: UNS)
Saopštenje Pre 3 sati 31 minuta

UNS protiv pritvora za uzbunjivača iz Krušika

Udruženje novinara Srbije (UNS) protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Krušik, A. O. UNS traži da uzbunjivač A. O. bude hitno oslobođen, a da tužilaštvo saopšti detalje postupka.

Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Od oktobra do maja Pre 42 minuta

Otvoren zimski bazen u Petnici

Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini...

Dečje igralište (foto: Miroslava Kojić)
Dan posle završetka Dečje nedelje u znaku najmlađih Pre 21 sati 40 minuta

U Ljigu se otvara igralište za decu

Igralište za decu, na delu sportskog centra iza zgrade opštine, svečano će biti otvoreno u ponedeljak. Vrednost radova je pet miloina dinara, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta....