Registracija Prijava preko FB
Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2019, 06:43

Vodovod radi i drugi deo Vuka Karadžića

č: | fb:

JKP "Vodovod" u narednih mesec dana planira izvođenje radova u delu Ulice Vuka Karadžića – od Karađorđeve ulice do mosta na Kolubari, navodi se u saopštenju valjevskog javnog preduzeća.

 

"Iz navedenog razloga obaveštavamo građane da će, u periodu izvođenja radova, i to od utorka 20.08.2019. godine od 07 časova, pa sve do 20.09.2019. godine u pomenutom delu ulice Vuka Karadžića biti potpuna obustava saobraćaja. Zahvaljujemo se građanima na strpljenju i razumevanju", saopšteno je iz Vodovoda.

 

Izmeštanje stajališta javnog gradskog saobraćaja

 

Zbog radova u delu Ulice Vuka Karadžića izmeštaju se stajališta javnog gradskog saobraćaja koja se nalaze kod Valjevske gimnazije i apoteke 101 na adekvatnu, blisku i pristupačnu lokaciju, tj. u Sinđelićevu ulicu, na potez od raskrsnice sa Karađorđevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom čika Ljubina. Javni gradski saobraćaj preusmerava se u Karađorđevu i Sinđelićevu ulicu.

 

Stajalište u Ulici knez Mihailova koje se nalazi između Jugovićeve i Vitkovićeve ulice, neće funkcionisati za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže.

 

 

 

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 13 sati 40 minuta

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 8 sati 56 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 10 komentara