Registracija Prijava preko FB
26.08.2019, 11:22

Filmske radionice za srednjoškolce iz Kolubarskog okruga i Crne Gore

č: | fb:

Udruženje građana Valjevska kulturna mreža VAKUM iz Valjeva i NVO Ja djelujem – OJQ Unë veproj – NGO iACT iz Ulcinja objavili su zajednički poziv srednjoškolcima iz Kolubarskog okruga i Crne Gore za učešće na radionicama o kratkom igranom filmu u okviru SeaVa Youth projekta.

 

Ciljevi ovog projekta podržanog od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (www.rycowb.org) su edukacija mladih u oblasti filmskog stvaralaštva i podsticanje razvoja interkulturalnog dijaloga mladih sa različitih geografskih područja u regionu Zapadnog Balkana.

 

Prva filmska radionica održava se u Ulcinju od 19 – 22. septembra u okviru festivala Seanema, a druga u Valjevu od 12 – 15. decembra 2019. godine u okviru festivala Valjevski filmski susreti. Od svih učesnika se očekuje da prisustvuju na radionicama u oba grada.

 

Putni troškovi kao i troškovi smeštaja i hrane biće pokriveni svim polaznicima.

 

Učesnici radionica će, pored učenja o svim fazama rada na realizaciji jednog filmskog ostvarenja i njegovom marketingu i distribuciji, biti u prilici da uz pomoć mentora zajednički kreiraju dva kratka igrana filma od kojih će drugi, rađen na radionici u Valjevu, biti nastavak prvog, snimljenog na radionici u Ulcinju. Na kraju druge radionice polaznicima će biti uručene diplome.

 

Učesnici iz Srbije se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacionog formulara koji se nalazi na linku: https://bit.ly/2zeG44s. Konkurs je otvoren do 4. septembra.

 

Za više informacija o konkursu možete posetiti FB stranicu Seava Youth ili pisati na mejl [email protected]

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 16 sati 15 minuta

Mož’ da bidne država, al’ ne mora da znači

Neko bi negde ili na neki način, mogao i trebao, da se svakodnevno bavi samo ovdašnjim napadima na zdrav ljudski razum! Narodski   prodavanjem roga umesto sveće, još bolje: testisa umesto...

Porodilište (foto: Đorđe Đoković)
Iz gradske kase Pre 14 sati 4 minuta

Za bebe rođene 1. i 14. januara po 50.000 dinara

Roditelji beba koje će na svet doći 1. i 14. januara sledeće godine primiće 50.000 umesto dosadašnjih 20.000 dinara. Izmenu Odluke o većem obimu prava porodice sa decom i o finansijskoj podršci za...  · 3 komentara

Teodor Tošić (foto: MariArs.2019)
Iz redakcije 19.11.2019

"Just a Moment" Teodora Tošića

Samo trenutak je bio dovoljan u subotnjoj emisiji Zorana Kesića da Srbija, a i van naše zemlje, upozna talentovanog Teodora Tošića iz Valjeva.   Dvadesetjednogodišnji Teodor Tošić je...  · 7 komentara