Registracija Prijava preko FB
26.08.2019, 11:22

Filmske radionice za srednjoškolce iz Kolubarskog okruga i Crne Gore

č: | fb:

Udruženje građana Valjevska kulturna mreža VAKUM iz Valjeva i NVO Ja djelujem – OJQ Unë veproj – NGO iACT iz Ulcinja objavili su zajednički poziv srednjoškolcima iz Kolubarskog okruga i Crne Gore za učešće na radionicama o kratkom igranom filmu u okviru SeaVa Youth projekta.

 

Ciljevi ovog projekta podržanog od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (www.rycowb.org) su edukacija mladih u oblasti filmskog stvaralaštva i podsticanje razvoja interkulturalnog dijaloga mladih sa različitih geografskih područja u regionu Zapadnog Balkana.

 

Prva filmska radionica održava se u Ulcinju od 19 – 22. septembra u okviru festivala Seanema, a druga u Valjevu od 12 – 15. decembra 2019. godine u okviru festivala Valjevski filmski susreti. Od svih učesnika se očekuje da prisustvuju na radionicama u oba grada.

 

Putni troškovi kao i troškovi smeštaja i hrane biće pokriveni svim polaznicima.

 

Učesnici radionica će, pored učenja o svim fazama rada na realizaciji jednog filmskog ostvarenja i njegovom marketingu i distribuciji, biti u prilici da uz pomoć mentora zajednički kreiraju dva kratka igrana filma od kojih će drugi, rađen na radionici u Valjevu, biti nastavak prvog, snimljenog na radionici u Ulcinju. Na kraju druge radionice polaznicima će biti uručene diplome.

 

Učesnici iz Srbije se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacionog formulara koji se nalazi na linku: https://bit.ly/2zeG44s. Konkurs je otvoren do 4. septembra.

 

Za više informacija o konkursu možete posetiti FB stranicu Seava Youth ili pisati na mejl [email protected]

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 11 sati 47 minuta

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 7 sati 3 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 9 komentara