Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
12.09.2019, 09:51

Gvozdenović je odlično radio, sad treba da “poradi na izlaznošću građana”

č: | fb:

Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović je odlično radio prethodne tri godine otkada je na čelu grada, a u periodu do izbora treba da pripremi plani i program razvoja Valjeva do 2024. godine.

 

Ovo su juče u Valjevu izjavili potpredsednik SNS Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Branko Malović, koji su ovih dana na turneji u Kolubarskom okrugu.

 

Oni su u prepunoj sali Skupštine grada, gde je održana sednica proširenog sastava Gradskog odbora SNS, uz pohvale valjevskom gradonačelniku za "odličan" rad, govorili o izborima koji će biti održani sledeće godine i važnosti da ovaj put kampanja bude usmerena, "ne na apsolutnu pobedu naprednjaka, jer to se ne dovodi u pitanje, nego na veliku izlaznost!". Drugim rečima čelnici naprednjaka očekuju da građani velikom izlaznošću potvrde dobar rad valjevskog gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića u prethodne tri, odnosno četiri, godine.

 

Sagovornik Kolubarskih.rs iz Srpske napredne stranke kaže da je Vučević pola sata, od 37 minuta koliko je trajala sednica, govorio o tome koliko je važno da na izborima sledeće godine bude "ogromna izlaznost" jer, kako je naglasio, mala izlaznost odgovara opoziciji, koja bi time dokazala da su građani za bojkot izbora, a to se ne sme dozvoliti.

 

- I ne samo da mala izlaznost odgovara opoziciji. Govorili su da mala izlaznost daje bolje rezultate i socijalistima, i naglasili su da će se svako ko ne izađe na izbore smatrati da je opozicija ili protiv SNS. Zato je važno da već sada Gvozdenović i saradnici počnu kapmanju za "mnoštvo glasova" – rekao je sagovornik Kolubarskih.rs.

 

Pored te obaveze da animira birače, a zna se kako SNS animira građane pred izbore, Slobodan Gvozdenović je dobio zadatak i da do 10. oktobra napravi listu kandidata za odbornike u Skupštini grada.

 

Sagovornik Kolubarskih.rs kaže da je sinoć "bilo sve savršeno" na sednici proširenog sastava GrO SNS, koja je počela sa pola časa zakašnjenja jer su se stranački funkcioneri malo duže, od planiranog, zadržali u Ubu.

 

- Niko nije pominjao smene, tako da smo zaključili da Valjevo, naš Gradski odbor i Slobodan Gvozdenović nisu u grupi kojima predsedik Aleksandar Vučić nije zadovoljan o čemu je pričao nedavno na sednici Glavnog odbora najavljujući kadrovske promene u stranci", zaključio je sagovornik Kolubarskih.rs.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 sati 48 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 18 sati 58 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara