Raskrsnica Sinđelićeve i Karađorđeve (foto: Đorđe Đoković)
Raskrsnica Sinđelićeve i Karađorđeve (foto: Đorđe Đoković)
15.09.2019, 06:53

Novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

č: | fb:

Od danas važi novi režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici, saopšteno je iz Gradske uprave. Na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve ulice vozila koja dolaze iz pravca mosta na Kolubari moćiče iz leve trake da skrenu samo levo u Karađorđevu ulicu, dok će desna traka biti za pravo prema Petom puku i za smer desno u Karađorđevu ulicu ka Naselju Kolubara 2.

 

Mole se građani da prate saobraćajnu signalizaciju na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, koja će biti postavljena u nedelju ujutro, kako bi znali od kada važi novi režim saobraćaja.

 

"Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama stručnog tima za smanjenje aerozagađenja na teritoriji grada Valjeva. Otvaranjem Ulice Mirka Obradovića, utvrđeno je da se saobraćaj uglavnom usmerava u ovu ulicu iz pravca Hrama i da je smanjeno skretanje u desno na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, zbog čega je procenjeno da je svrsishodnije da se saobraćaj pravo i desno iz Sinđelićeve odvija iz desne trake", saopšteno je iz Gradske uprave.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara