Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.10.2019, 10:42

Opljačkana pošta u Belanovici

č: | fb:

Zasada nepoznati razbojnici opljačkali su poštu u Belanovici, varošici pored Ljiga, iz koje su odneli oko 200 hiljada dinara, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila u petak ujutro oko 7.30 časova kada su dvojica maskiranih napadača ušla u poštu i pod pretnjom oružjem zahtevala od službenika da im preda novac. 

 

U ovoj pljačkaškoj akciji niko nije bio povređen, a nakon što su uzeli novac pobegli su u nepoznatom pravcu.

 

Pripadnici valjevske policije intenzivno tragaju za razbojnicima, a posle istrage biće tačno poznat iznos novca koji su ukrali.

 

Na meti pljačkaša stanovi u Valjevu

 

Prema  nezvaničnim informacijama, prethodnih dana na meti pljačkaša bili su stanovi u nekoliko valjevskih naselja. Najviše provalnih krađa zabeleženo je u naseljima Kolubara 2 i Zbratimljenim gradovima, a obijeno je i nekoliko stanova je u zgradama u Pasterovoj ulici.

 

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pljačkaši su iz stanova uzimali novac i nakit, dok iz pojedinih stanova nije ništa odneto, osim što je pričinjena šteta obijanjem brava i napravljena premetačina u stanovima.

 

 

 

 

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 20 sati 28 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...