Tešnjar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
15.08.2014, 13:15

Izmenjen režim saobraćaja

č: | fb:

Za vreme Tešnjarskih večeri u nekoliko ulica biće izmenjen režim saobraćaja. Od 15. do 24. avgusta do ponoći za saobraćaj će biti zatvorene Birčaninova ulica od Vuka Karadžića do Ulice Milovana Glišića, Kej prvog ustanka, od kafea „Rim“ do restorana „Intermeco“, Čika Ljubina ulica od Vuka Karadžića do Trga Živojina Mišića.

Za vreme Tešnjarskih večeri u vremenu od 21.00 do 22.00 časa za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice Vuka Karadžića, od Prote Mateje do Ulice Pijačni kej. Danas će od 21.00 do 22.00 časa, za saobraćaj biti zatvoren deo Pop Lukine ulice, od Karađorđeve do Ulice Kneza Miloša.

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 1 sati 16 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara