Skup podrške - Sloboda za Aleksandra (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Skup podrške - Sloboda za Aleksandra (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
08.11.2019, 11:48

Skup podrške – "Sloboda za Aleksandra"

č: | fb:

Danas je 52 dana od hapšenja našeg sugrađanina Aleksandra Obradovića i 26 od kada je u kućnom pritvoru. Da živimo u državi u kojoj institucije nisu uzurpirane i da Tužilaštvo i sudstvo rade svoj posao Aleksandar bi bio na slobodi, navodi se u saopštenju za javnost organizatora skupa podrške "Sloboda za Aleksandra".

 

"Papiri su polako počeli da iskaču. Različitih su vrsta i kvaliteta, prezentacija je bolja ili lošija, ali kofa je bušna, to je sasvim jasno, kao što je još jasnije da se rupe ne mogu više dobro zapušavati, uprkos velikom i očiglednom trudu. To je veoma siguran znak da su Aleksandar Vučić i njegova ekipa na silaznoj putanji i da nizbrdica postaje sve strmija. Papiri dakle počinju da izranjaju i režim na to nema odgovor, pa reaguje nervozno: prvo je uhapšen Aleksandar Obradović, uzbunjivač iz Krušika koji je otkrio da baš otac ministra policije Nebojše Stefanovića ima firmu koja kupuje naoružanje iz te fabrike po "povlašćenoj" ceni, pa ga onda izveze i pokupi kajmak", rekla je  Biljana Stepanović.  


"Budimo onakvi kakvi samo mi, Valjevke i Valjevci, umemo. Pokažimo solidarnost, stanimo uz Aleksandra, njegova pobeda biće pobeda svih nas, savesnih i odgovornih građana. Dođimo na skup podrške i potpišimo peticiju na Gradskom trgu u petak 8. novembra u 18 časova.

 

Aleksandru će na Gradskom trgu podršku pružiti: Siniša Kovačević, dramatrug i potpredsednik Narodne stranke, Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke i Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret", navode u pozivu organizatori.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 3 sati 13 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...