Protest na Gradskom trgu Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
Protest na Gradskom trgu Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
15.11.2019, 13:03

"Budi Valjevac-budi na Trgu"

č: | fb:

I ovog petka u Valjevu skup podrške "Sloboda za Aleksandra". "Budi Valjevac-budi na Trgu", piše u pozivu za večerašnji skup koji počinje u 18 časova na Gradskom trgu. Govoriće lider Dveri Boško Obradović, potpredsednica DS Dragana Rakić i policajac uzbunjivač Milan Dumanović, sindikalni aktivista Policijskog sindikata „Sloga“.

 

U pozivu za večerašnji skup podrške podsećanje da je danas punih 59 dana od kada je uhapšen i 33 od kada je Aleksandru Obradoviću kućnim pritvorom ograničena sloboda kretanja.

 

"Ne dozvolimo da Aleksandrov slučaj prekriju tabloidni spinovi i medijske afere koje vlast fabrikuje. Izboimo se za njegovu slobodu. Našsugrađanin sigurno zaslužuje da u petak 15. novembra u 18 časova izađemo na Gradski trg, potpišemo peticiju i pokažemo Aleksandru da u svojoj borbi nije sam", piše u pozivu.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 11 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 20 sati 48 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara