Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
22.11.2019, 10:16

Krivične prijave zbog krađa

č: | fb:

Valjevska policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivične prijave protiv devetnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

 

Sumnja se da su oni u toku oktobra i novembra ove godine na području grada provalili u više kuća iz kojih su ukrali trimere, motorne testere, kosačice i drugi alat.

 

Policija je prilikom pretresa stana devetnaestogodišnjaka pronašla ukradene predmete, kao i pištolj za koji se sumnja da je ukraden, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 4 sati 34 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 7 sati 11 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar