Registracija Prijava preko FB
Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
22.11.2019, 11:41

Skup podrške "Sloboda za Aleksandra"

č: | fb:

I ovog petka na Gradskom trgu u 18 časova biće održan skup podrške "Sloboda za Aleksandra". Govoriće profesor Fakulteta političkih nauka dr Čedomir Čupić, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović, student "1 od 5 miliona" Miodrag Simović i Valjevac Bogoljub Arsenijević Maki.

 

Aleksandar Obradović, uzbunjivač iz Krušika, uhapšen je 18. septembra pod sumnjom da je počinio krivično delo odavanje poslovne tajne jer je medijima dostavio dokumentaciju iz koje se vidi da je firma GIM, koju je zastupao otac ministra policije Branko Stefanović, po povlašćenim cenama kupovala naoružanje iz Krušika. Obradović se već 40 dana nalazi se u kućnom pritvoru.

 

"Pokažimo solidarnost, stanimo uz Aleksandra, njegova pobeda biće pobeda svih nas, savesnih i odgovornih građana. Naš sugrađanin Aleksandar Obradović je uz profesorku Biljanu Stojković ovogodišnji dobitnik nagrade Dobar primer Novog Optimizma koju dodeljuje Udruženje Novi Optimizam. Aleksandar je pokazao šta znači biti garđanin, boriti se za istinu, pravdu i javni interes u teškim društvenim okolnostima. Aleksandar bi trebalo da primi nagradu 10. decembra, na Međunarodni dan ljudskih prava", saopštili su organizatori večerašnjeg skupa.

Aktuelno

Vakcinacija (foto: Branko Petrović)
Za domove zdravlja u Kolubarskom okrugu Pre 12 sati 36 minuta

Stigle vakcine protiv sezonskog gripa

Prve doze vakcine protiv sezonskog gripa stigle su u valjevski Zavod za javno zdravlje. Isporučeno je 7760 vakcina, u toku je distribucija ka domovima zdravlja na teritoriji Kolubarskog okruga.