Ostaci vatrometa na Gradskom trgu (foto: DjordjeDjokovic)
Ostaci vatrometa na Gradskom trgu (foto: DjordjeDjokovic)
26.11.2019, 07:52

Miša Vacić sam sebi u Valjevu priredio vatromet

č: | fb:

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić osnovao je Opštinski odbor u zgradi grada Valjeva, objavljeno je na FB stranici Srpske desnice.

 

Skup je održan u nedelju u pola osam uveče u sali Skupštine grada, bez prisustva novinara, a u zgradu i skupštinsku salu su mogli da uđu "samo pozvani".

 

A "samo pozvani" su, u najvećem broju, došli automobilima pretežno beogradskih registracija koji su bili parkirani na platou ispred zgrade Grada i na parkingu u Karađorđevoj ulici u dvorištu Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. 

 

Pre ulaska u zgradu Grada, predsednik Srpske desnice Miša Vacić i "samo pozvani" su sami sebi priredili vatromet na Gradskom trgu pored spomenika narodnog heroja Dragojla Dudića, koji je bio predsednik Glavnog narodnooslobodilačkog odbora Srbije.

 

Sudeći prema snimku sa osnivačke Skupštine u Valjevu, Miša Vacić je najviše vremena posvetio uzbunjivaču iz "Krušika". Vacić je napadao i vređao Aleksandra Obradovića i sve one koji ga podržavaju.

 

"Užice ima komplet lepinju, a Valjevo je postalo mesto komplet idiota. Ne Valjevaca, naravno, već se sav šljam iz Srbije sjatio u Valjevo da podrži jednog špijuna...".

 

Na osnivačkoj Skupštini u Valjevu izabrano je opštinsko rukovdstvo Srpske desnice. Prema objavi na njihovoj Fejsbuk stranici, za predsednika Opštinskog odbora izabran je Dragoljub Starčević, za potpredsednika Ivan Nešković, a sekretar odbora je Ivana Nešković.

 

Inače, Srpska desnica je, prema javno dostupnim podacima, Udruženje građana registrovano u Agenciji za privredne registre 27.12.2017. godine. Prema objavljenom finansijskom izveštaju ovo udruženje je u 2018. godini bilo poslovno neaktivno. 

 

Prema javno dostupnim podacima Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu ažuriranim 28.10.2019. godine Srpska Desnica se ne nalazi u registru političkih stranaka.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...