Registracija Prijava preko FB
Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: DjordjeDjokovic)
Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: DjordjeDjokovic)
11.12.2019, 07:57

Za Novu godinu u Valjevu Dejan Petrović

č: | fb:

Novu godinu Valjevci će dočekati uz Dejana Petrovića, koji će nastupiti sa svojim Big Bendom na Gradskom trgu.

 

Prema nezvaničnim informacijama za ovaj koncert srpskog trubača, koji će trajati dva i po sata od 22.30 do jedan čas iza ponoći, uključujući i opremu, Valjevci će platiti dva miliona dinara. U budžetu grada za doček Nove godine opredljeno je 3,1 milion dinara.

 

Kako je objavljeno na sajtu Centra za kulturu za muzički program u novogodišnjoj noći sproveden je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda jer "iz umetničkih razloga nabavku mogu izvršiti samo određeni ponuđači".

 

"Kao i svake godine Grad Valjevo, u saradnji sa Centrom za kulturu, organizuje svečani doček Nove godine na otvorenom za svoje sugrađane. I 2020. godinu dočekaćemo na Gradskom trgu u Valjevu, uz veliku binu i koncert Dejana Petrović Big Banda, zvezde naše muzičke scene i uz tradicionalni novogodišnji vatromet", piše u obaveštenju o pokretanju pregovaračkog postupka.

 

Obaveštenje o pokretanju pregovaračkog postupka objavljeno je 9. novembra, a ugovor sa agencijom "Muzička kuća", koja ima ekskluzivno pravo pregovaranja za nastup Dejana Petrovića, trebalo bi da bude potpisan do kraja nedelje.

 

Odluku da Valjevce u novogodišnjoj noći zabavlja Dejan Petrović sa svojim Big Bendom doneo je Odbor za organizaciju programa dočeka Nove 2020. godine.

 

Pre nastupa srpskog trubača u novogodišnjoj noći Valjevce će zabavljati rok grupa Mehanički balet od 21 čas. Pored novogodišnjeg koncerata 31. decembra biće organizovan i program za najmlađe.

 

Podsećamo, prethodna dva dočeka organizovana su na Divčibarama, a ne u Valjevu, zbog kako je objasnilo gradsko rukovodstvo, "razvoja Divčibara i privlačenja što većeg broja gostiju".

 

Aktuelno

Mile Jevtić (foto: Dragan Todorović)
Trupni portret Pre 55 minuta

Zašto vajar Mile Jevtić nema izložbu

Ovaj tekst ću početi "pričom iz života". Neki dan krenem kod vajara Milomira Jevtića (1940, Valjevo), koji živi i stvara u svom muzeju na otvorenom, u Bujačiću, iza kafane "Bačije", pored gornjeg...

Rupa u Uzun Mirkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Tri meseca rupa u Uzun Mirkovoj ulici Pre 2 sati 52 minuta

Za dva-tri meseca "sređivanje cele raskrsnice"

U Uzun Mirkovoj ulici pre skoro tri meseca je pukla vodovodna cev. Kvar je saniran, a rupa samo zatrpana kamenjem što pravi probleme vozačima. Iz Vodovoda najavljuju da će biti zakrpljena sledeće...  · 2 komentara

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 21 sati 13 minuta

U Valjevu novozaraženih 23

U Osečini je od posledica koronavirusa preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 47, od toga u Valjevu 23, hospitalizovano je 89 kovid pacijenta. Testirano je 172 na...