Registracija Prijava preko FB
Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
11.12.2019, 07:57

Za Novu godinu u Valjevu Dejan Petrović

č: | fb:

Novu godinu Valjevci će dočekati uz Dejana Petrovića, koji će nastupiti sa svojim Big Bendom na Gradskom trgu.

 

Prema nezvaničnim informacijama za ovaj koncert srpskog trubača, koji će trajati dva i po sata od 22.30 do jedan čas iza ponoći, uključujući i opremu, Valjevci će platiti dva miliona dinara. U budžetu grada za doček Nove godine opredljeno je 3,1 milion dinara.

 

Kako je objavljeno na sajtu Centra za kulturu za muzički program u novogodišnjoj noći sproveden je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda jer "iz umetničkih razloga nabavku mogu izvršiti samo određeni ponuđači".

 

"Kao i svake godine Grad Valjevo, u saradnji sa Centrom za kulturu, organizuje svečani doček Nove godine na otvorenom za svoje sugrađane. I 2020. godinu dočekaćemo na Gradskom trgu u Valjevu, uz veliku binu i koncert Dejana Petrović Big Banda, zvezde naše muzičke scene i uz tradicionalni novogodišnji vatromet", piše u obaveštenju o pokretanju pregovaračkog postupka.

 

Obaveštenje o pokretanju pregovaračkog postupka objavljeno je 9. novembra, a ugovor sa agencijom "Muzička kuća", koja ima ekskluzivno pravo pregovaranja za nastup Dejana Petrovića, trebalo bi da bude potpisan do kraja nedelje.

 

Odluku da Valjevce u novogodišnjoj noći zabavlja Dejan Petrović sa svojim Big Bendom doneo je Odbor za organizaciju programa dočeka Nove 2020. godine.

 

Pre nastupa srpskog trubača u novogodišnjoj noći Valjevce će zabavljati rok grupa Mehanički balet od 21 čas. Pored novogodišnjeg koncerata 31. decembra biće organizovan i program za najmlađe.

 

Podsećamo, prethodna dva dočeka organizovana su na Divčibarama, a ne u Valjevu, zbog kako je objasnilo gradsko rukovodstvo, "razvoja Divčibara i privlačenja što većeg broja gostiju".

 

Aktuelno

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst Pre 9 sati 32 minuta

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje policije Pre 10 sati 45 minuta

Pokušaj pljačke banke sa plastičnim pištoljem

Valjevska policija je u Mionici uhapsila M. M. (1991 ) iz Lazarevca,koji je maskiran ušao u jednu banku u Mionici i uz pretnju plastičnim pištoljem od radnika pokušao da oduzme novac, ali ga je u...

Industrijski sneg (foto: Kolubarske.rs)
Noćas padao 17.01.2020

"Industrijski" sneg i u Valjevu

Noćas je i u Valjevu padao takozvani "industrijski" sneg. Predstavlja specifičnu meteorološku pojavu koju možemo primetiti kada je vazduh veoma zagađen i nastaje na poseban način. Da je reeč o...  · 10 komentara