Registracija Prijava preko FB
Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: DjordjeDjokovic)
Doček na Gradskom trgu (arhiva) (foto: DjordjeDjokovic)
11.12.2019, 07:57

Za Novu godinu u Valjevu Dejan Petrović

č: | fb:

Novu godinu Valjevci će dočekati uz Dejana Petrovića, koji će nastupiti sa svojim Big Bendom na Gradskom trgu.

 

Prema nezvaničnim informacijama za ovaj koncert srpskog trubača, koji će trajati dva i po sata od 22.30 do jedan čas iza ponoći, uključujući i opremu, Valjevci će platiti dva miliona dinara. U budžetu grada za doček Nove godine opredljeno je 3,1 milion dinara.

 

Kako je objavljeno na sajtu Centra za kulturu za muzički program u novogodišnjoj noći sproveden je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda jer "iz umetničkih razloga nabavku mogu izvršiti samo određeni ponuđači".

 

"Kao i svake godine Grad Valjevo, u saradnji sa Centrom za kulturu, organizuje svečani doček Nove godine na otvorenom za svoje sugrađane. I 2020. godinu dočekaćemo na Gradskom trgu u Valjevu, uz veliku binu i koncert Dejana Petrović Big Banda, zvezde naše muzičke scene i uz tradicionalni novogodišnji vatromet", piše u obaveštenju o pokretanju pregovaračkog postupka.

 

Obaveštenje o pokretanju pregovaračkog postupka objavljeno je 9. novembra, a ugovor sa agencijom "Muzička kuća", koja ima ekskluzivno pravo pregovaranja za nastup Dejana Petrovića, trebalo bi da bude potpisan do kraja nedelje.

 

Odluku da Valjevce u novogodišnjoj noći zabavlja Dejan Petrović sa svojim Big Bendom doneo je Odbor za organizaciju programa dočeka Nove 2020. godine.

 

Pre nastupa srpskog trubača u novogodišnjoj noći Valjevce će zabavljati rok grupa Mehanički balet od 21 čas. Pored novogodišnjeg koncerata 31. decembra biće organizovan i program za najmlađe.

 

Podsećamo, prethodna dva dočeka organizovana su na Divčibarama, a ne u Valjevu, zbog kako je objasnilo gradsko rukovodstvo, "razvoja Divčibara i privlačenja što većeg broja gostiju".

 

Aktuelno

Mišarska ulica (foto: Đorđe Đoković)
Noćas oko tri časa Pre 15 sati 4 minuta

Eksplozija na džipu u Mišarskoj

Noćas oko tri časa na haubu džipa "honda element", vlasnika G. N. (52) iz Valjeva, postavljen je eksploziv, koji je aktiviran upotrebom plamena, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Vlasnik automobila...  · 4 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 18 sati 38 minuta

Za Valjevo nisu uneti podaci u kovid bazu

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 8. avgusta, u Kolubarskom okrugu su još tri osobe zaražene koronavirusom, i to dvoje u Lajkovcu i jedna osoba u Osečini, dok za Valjevo,...

Mejina česma (avgust 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: Teodora Aćimović 8.08.2020

Mejina česma 2020. godine

Mladi istraživači su pre tri godine sredili Mejinu česmu i ostavili je Gradu na čuvanje i negovanje, a Valjevcima mesto uz Gradac za uživanje. Dva puta su uređivali taj prostor, jer Grad za Mejinu...  · 2 komentara