Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
29.12.2019, 08:57

Formiran izborni štab SNS za Valjevo

č: | fb:

Na sednici Gradskog odbora SNS, koja je održana u petak uveče, formiran je izborni štab za Valjevo, koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović, a njegovi zamenici biće Mirko Kovačević i Mihailo Milutinović, saznaju Kolubarske.rs iz izvora bliskih SNS.

 

Kako navodi naš izvor na sednici je bilo reči o pripremama za redovne izbore na svim nivoima, koji će biti održani naredne godine a koje "naprednjaci treba ubedljivo da dobiju". Predsednicima mesnh odbora naloženo je da "pojačaju aktivnosti", a Milan Gajić će biti zadužen za "posebne aktivnosti" na terenu.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović govorio je i o uticaju društvenih mreža na birače u vreme izborne kampanje, naročito o fejsbuku. On je rekao da se svi članovi koji imaju fejsbuk profil "moraju aktivirati i da stranci obavezno prijave ukoliko imaju fb profil".

 

Gvozdenović je zatražio da se "više ni slučajno ne lajkuju socijalisti i njihove objave", koji su inače koalicioni partneri SNS i u Valjevu, što je većina sa oduševljenjem podržala.

 

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće reči o pripremama za izbore, najavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je ocenio "da će izbori biti teški, jer će svi ići protiv naprednjaka".

 

Vučić je ranije najavio da će ta sednica biti zatvorena za javnost. U obaveštenju medijima je navedeno da su posle sednice predviđene izjave novinarima.

 

Aktuelno

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara

SNS u Novi Sad (foto: Kolubarske.rs)
Na obeležavanje godišnjice "Oluje" 4.08.2022

Valjevski naprednjaci otputovali u Novi Sad

Valjevski naprednjaci organizovano otputovali u Novi Sad na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja". Zbog odlaska u Novi Sad gradonačelnik Valjeva neće otvoriti...  · 19 komentara