Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
29.12.2019, 08:57

Formiran izborni štab SNS za Valjevo

č: | fb:

Na sednici Gradskog odbora SNS, koja je održana u petak uveče, formiran je izborni štab za Valjevo, koji će predvoditi Slobodan Gvozdenović, a njegovi zamenici biće Mirko Kovačević i Mihailo Milutinović, saznaju Kolubarske.rs iz izvora bliskih SNS.

 

Kako navodi naš izvor na sednici je bilo reči o pripremama za redovne izbore na svim nivoima, koji će biti održani naredne godine a koje "naprednjaci treba ubedljivo da dobiju". Predsednicima mesnh odbora naloženo je da "pojačaju aktivnosti", a Milan Gajić će biti zadužen za "posebne aktivnosti" na terenu.

 

Predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović govorio je i o uticaju društvenih mreža na birače u vreme izborne kampanje, naročito o fejsbuku. On je rekao da se svi članovi koji imaju fejsbuk profil "moraju aktivirati i da stranci obavezno prijave ukoliko imaju fb profil".

 

Gvozdenović je zatražio da se "više ni slučajno ne lajkuju socijalisti i njihove objave", koji su inače koalicioni partneri SNS i u Valjevu, što je većina sa oduševljenjem podržala.

 

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće reči o pripremama za izbore, najavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je ocenio "da će izbori biti teški, jer će svi ići protiv naprednjaka".

 

Vučić je ranije najavio da će ta sednica biti zatvorena za javnost. U obaveštenju medijima je navedeno da su posle sednice predviđene izjave novinarima.

 

Aktuelno

Opremljen amfiteatar (foto: www.mionica.rs)
Ministarstvo pravde podržalo projekat Pre 27 minuta

Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 22 sati 39 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara