Registracija Prijava preko FB
Gradska kuća (foto: DjordjeDjokovic)
Gradska kuća (foto: DjordjeDjokovic)
02.01.2020, 10:26

Svetlana Marković nije pomoćnik gradonačelnika Valjeva

č: | fb:

Samo jedan dan nakon što je doneo rešenje o postavljenju Svetlane Marković na mesto pomoćnika gradonačelnika, Slobodan Gvozdenović se "pod pritiskom" predomislio i odlučio da Marković ipak ne bude njegov pomoćnik, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Kako navodi naš izvor, "Gvozdenović je dobio grdnju iz vrha SNS zbog toga što je bez pitanja izabrao i postavio novog pomoćnika i to ništa manje nego osobu koja je bila višegodišnji član DS". Izvor Kolubarskih.rs kaže da je ta odluka najviše naljutila predsednika IO SNS Darka Glišića koji je "zahtevao da se momentalno razreši!".

 

Tako je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović u ponedeljak doneo rešenje o razrešenju, a da na snagu nije ni stupila prethodno doneta odluka o postavljenju Svetlane Marković na mesto pomoćnika gradonačelnika.

 

Podsećam, Slobodan Gvozdenović je u petak 27. decembra potpisao rešenje o postavljenju bivšeg šefa Odseka za informisanje i protokol Valjeva Svetlane Marković, diplomiranog novinara, na mesto pomoćnika gradonačelnika. Odluka je trebalo da stupi na snagu 1. januara 2020, međutim već u ponedeljak 30. decemra 2019. godine Gvozdenović je doneo rešenje o razrešenju.

 

Konfuzija i dezorjentisanost obeležila je i prethodni period valjevske vlasti, a sada sa ovom odlukom oko pomoćnika gradonačelnika su dostigli vrhunac.

 

Već duže vreme se spekuliše da se Valjevom rukovodi iz Uba, i da je to razlog zbog čega se naš grad nalazi tu gde jeste, bez investicija, bez investitora, sa nekažnjenim zloupotrebama budžeta…

 

Zanimljivo je to da Glišiću i vrhu SNS samo u Valjevu smetaju bivše demokrate, ali im ne smetaju daleko istaknutiji bivši članovi DS koji se nalaze na najvažnijim funkcijama, poput ministra finansija Siniše Malog, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i mnogo drugih.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 8 sati 33 minuta

Ubistvo u selu kod Osečine

Valjevska policija uhapsila je R. S. (1965) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. On je danas nakon kraće rasprave ispalio dva hica u pedesetdvogodišnjeg...

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV 25.09.2020

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara