Registracija Prijava preko FB
Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
07.01.2020, 10:29

Božićna čestitka gradonačelnika

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović uputio je čestitku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vernicima Eparhije valjevske i Episkopu valjevskom g. Milutinu, u kojoj je čestitao Badnji dan i Božić.

 

"Ujedinjeni u željama za zdravlje, mir i napredak svih nas i našeg grada, dočekujemo najradosniji hrišćanski praznik Božić! Godina pred nama je godina važnih odluka, prilika da smireno i u duhu naše vere sagledamo rezultate i planove za dalje.

 

Godina iza nas je protekla u dobroj saradnji Grada i Crkve, u obostranom poštovanju i razumevanju i želim da tako nastavimo i u 2020. godini!

 

Građanima Valjeva, koji Božić dočekuju po Julijanskom kalendaru, želim svako dobro i da predstojeći praznik provedu u okruženju svojih najmilijih. Mir Božji, Hristos se rodi", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića.

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 7 sati 22 minuta

Narode moj

"Kao što od nesposobnog i neiskusnog sudije ne možemo očekivati pravedne presude, tako se ne može očekivati da narod koji je pun zabluda  i neznanja bude, osim u retkim slučajevima, razborit i...

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst Pre 1 dan 2 sati

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara