Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
Slobodan Gvozdenović (foto: Đorđe Đoković)
07.01.2020, 10:29

Božićna čestitka gradonačelnika

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović uputio je čestitku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vernicima Eparhije valjevske i Episkopu valjevskom g. Milutinu, u kojoj je čestitao Badnji dan i Božić.

 

"Ujedinjeni u željama za zdravlje, mir i napredak svih nas i našeg grada, dočekujemo najradosniji hrišćanski praznik Božić! Godina pred nama je godina važnih odluka, prilika da smireno i u duhu naše vere sagledamo rezultate i planove za dalje.

 

Godina iza nas je protekla u dobroj saradnji Grada i Crkve, u obostranom poštovanju i razumevanju i želim da tako nastavimo i u 2020. godini!

 

Građanima Valjeva, koji Božić dočekuju po Julijanskom kalendaru, želim svako dobro i da predstojeći praznik provedu u okruženju svojih najmilijih. Mir Božji, Hristos se rodi", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 51 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 28 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara