Registracija Prijava preko FB
Bilbord - Doček Srpske nove 2020. (foto: Đorđe Đoković)
Bilbord - Doček Srpske nove 2020. (foto: Đorđe Đoković)
09.01.2020, 10:07

Doček Srpske nove godine uz Divlji kesten

č: | fb:

Grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo organizuju doček Srpske nove godine na Gradskom trgu, 13. januara od 21 čas.

 

Sudeći prema bilbordu, postavljenom ispred Gradske kuće, Srpsku novu godinu dočekaćemo uz Igora Starovića i Divlji kesten.

 

Novogodišnja žurka počinje u 21 čas kada će nastupiti domaće snage Peđa Pilot Bluz bend, a potom od 22.30 na binu izlazi Igor Starović i Divlji kesten.

 

Kako piše na bilbordu, "tačno u ponoć vatromet, novogodišnja čestitka i dalje Igor Starović i Divlji kesten". Nije precizirano koliko "dalje" će trajati svirka Igora Starovića i njegovog benda koja košta 470 hiljada dinara sa PDV-om.

 

Ni u konkursnoj dokumentaciji za javnu nabavku usluga izvođenja glavnog koncerta u okviru manifestacije "Doček Srpske nove 2020. godine", kroz pregovarački postupak, nije precizirano koliko će trajati "glavni koncert" - nastup Igora Starovića.

 

Kako je napisamo u konkrsnoj dokumentaciji, "Radno telo manifestacije Doček Srpske nove godine je odlučilo da Valjevce u Novu godinu po Julijanskom kalendaru uvedu Igor Starović i njegov bend", a cena je "utvrđena istraživanjem tržišta".

 

Aktuelno

Aerozagađenje (foto: Đorđe Đoković)
Gvozdenović bi trebalo da se edukuje Pre 1 sati 51 minuta

Gradonačelniče, imamo šest a ne tri merna mesta u gradu!

"Rezultati o aerozagađenju nisu pravi jer su merna mesta tamo gde je zagađenje najveće", izjavio je Gvozdenović. On ne zna da u Valjevu ima šest mernih mesta, ubeđen je da postoji samo tri....

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 5 sati 59 minuta

Narode moj

"Kao što od nesposobnog i neiskusnog sudije ne možemo očekivati pravedne presude, tako se ne može očekivati da narod koji je pun zabluda  i neznanja bude, osim u retkim slučajevima, razborit i...

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst Pre 1 dan 1 sati

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara