Registracija Prijava preko FB
Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
10.01.2020, 10:25

Poziv za nagradu grada Valjeva za 2019. godinu

č: | fb:

Na gradskom sajtu objavljeno je obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincima, grupama ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima.

 

Nagrade će biti uručene na Dan grada, 20. marta.

 

U obaveštenju o uslovima za dodeljivanje nagrade Valjeva za 2018. godinu je naznačeno da se nagrada dodeljuje za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u Valjevu u prethodnoj godini u 14 oblasti:

 

  • privreda, poljoprivreda, obrazovanje i vaspitanje, stvaralaštvo i postignuća učenika i studenata, nauka, inovacija i pronalazaštvo, urbanizam i arhitektura, zaštita životne sredine, medicina i briga o zdravlju, socijlna zaštita i humanitarni rad, humanost, umetnost i kultura, čuvanje i negovanje tradicije valjevskog kraja, informisanje i društveno angažovanje i sport.

 

Pored navedenih nagrada, može se dodeliti i specijalna nagrada za životno delo, za humanitarni rad i brigu o ljudima, i za afirmaciju grada.

 

U jednoj godini dodeljuju se najviše dve specijalne nagrade. Nagrada se može dodeliti i posthumno pojedincima za delo ili postignuće koje je postalo dostupno javnosti u periodu od 1. januara do 31. decembra godine koja prethodi godini u kojoj se nagrada dodeljuje i koji su preminuli u toj godini.

 

Predlozi za dodelu nagrade dostavljaju se Komisiji za dodelu nagrade grada Valjeva preko pisarnice Gradske uprave. Rok za podnošenje predloga je 14. februar.

 

Odluku o dodeljivanju nagrade donosi Skupština grada Valjeva na predlog Komisije za dodelu nagrade grada Valjeva.

 

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 12 sati 33 minuta

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 7 sati 49 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 9 komentara