Registracija Prijava preko FB
Doček Nove 2020. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Doček Nove 2020. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2020, 12:32

Mrtva trka - šta će biti skuplje, srpska za narod ili za naprednjake?

č: | fb:

Gradsko rukovodstvo, iz Srpske napredne stranke, odlučilo je da ove godine u Valjevu za Srpsku novu bude veselo, ali ne samo narodu nego i funkcionerima i istaknutim članovima SNS te će doček biti organizovan na dva mesta.

 

S tim što će za narod biti samo muzika pod vedrim nebom, dok će za važnije naprednjake u restoranu, uz muziku, biti jela i pića, i, kako saznajemo, sve navodno o trošku Grada.

 

Na Gradskom trgu Srpsku novu godinu narod će dočekati uz zvuke lokalnog Peđa Pilot Bluz benda i domaćeg Divljeg kestena Igora Starovića, i taj doček će koštati 470 hiljada dinara, dok će za funkcionere i istaknute članove SNS, kao i za njihove prijatelje, doček biti organizovan u restoranu "Kod Laze" nekadašnji "Platani". 

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs, Srpska napredna stranka "Kod Laze" organizuje koktel i doček Srpske nove godine od 20 časova, a nakon "formalnog dela" od 21 čas, kako nam objašnjava naš sagovornik a to je naglašeno i u pozivu, "na koktel mogu da uđu i supruge funkcionera ili muževi funkcionerki". 

 

Prethodnih godina valjevski naprednjaci organizovali su pred kraj decembra novogodišnji koktel, ali bez dočeka. Do dolaska na vlast, valjevski naprednjaci su organizovali koktele koji su imali "radni karakter" i bili su u stranačkim prostorijama. Nakon dolaska na vlast kokteli su izgubili "radni karakter" i iz stranačkih prostorija preseljeni su, 2017. i 2018. godine, u Grand hotel, a ove godine "Kod Laze".

 

Ovaj restoran nije slučajno odabran. Naime, prema prošlogodišnjem tenderu, ugostiteljske usluge gradskim funkcionerima i njihovim gostima godinu dana pružaće UR "Kod Laze", koja je jedina učestvovala prošle godine u avgustu na javnoj nabavci usluge reprezentacije- ugostiteljske usluge. Vrednost ugovora je 1,4 miliona dinara sa PDV-om.

 

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 12 sati 34 minuta

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 7 sati 50 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 9 komentara