Registracija Prijava preko FB
Doček Nove 2020. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Doček Nove 2020. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2020, 12:32

Mrtva trka - šta će biti skuplje, srpska za narod ili za naprednjake?

č: | fb:

Gradsko rukovodstvo, iz Srpske napredne stranke, odlučilo je da ove godine u Valjevu za Srpsku novu bude veselo, ali ne samo narodu nego i funkcionerima i istaknutim članovima SNS te će doček biti organizovan na dva mesta.

 

S tim što će za narod biti samo muzika pod vedrim nebom, dok će za važnije naprednjake u restoranu, uz muziku, biti jela i pića, i, kako saznajemo, sve navodno o trošku Grada.

 

Na Gradskom trgu Srpsku novu godinu narod će dočekati uz zvuke lokalnog Peđa Pilot Bluz benda i domaćeg Divljeg kestena Igora Starovića, i taj doček će koštati 470 hiljada dinara, dok će za funkcionere i istaknute članove SNS, kao i za njihove prijatelje, doček biti organizovan u restoranu "Kod Laze" nekadašnji "Platani". 

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs, Srpska napredna stranka "Kod Laze" organizuje koktel i doček Srpske nove godine od 20 časova, a nakon "formalnog dela" od 21 čas, kako nam objašnjava naš sagovornik a to je naglašeno i u pozivu, "na koktel mogu da uđu i supruge funkcionera ili muževi funkcionerki". 

 

Prethodnih godina valjevski naprednjaci organizovali su pred kraj decembra novogodišnji koktel, ali bez dočeka. Do dolaska na vlast, valjevski naprednjaci su organizovali koktele koji su imali "radni karakter" i bili su u stranačkim prostorijama. Nakon dolaska na vlast kokteli su izgubili "radni karakter" i iz stranačkih prostorija preseljeni su, 2017. i 2018. godine, u Grand hotel, a ove godine "Kod Laze".

 

Ovaj restoran nije slučajno odabran. Naime, prema prošlogodišnjem tenderu, ugostiteljske usluge gradskim funkcionerima i njihovim gostima godinu dana pružaće UR "Kod Laze", koja je jedina učestvovala prošle godine u avgustu na javnoj nabavci usluge reprezentacije- ugostiteljske usluge. Vrednost ugovora je 1,4 miliona dinara sa PDV-om.

 

Aktuelno

Aerozagađenje (foto: Đorđe Đoković)
Gvozdenović bi trebalo da se edukuje Pre 2 sati 19 minuta

Gradonačelniče, imamo šest a ne tri merna mesta u gradu!

"Rezultati o aerozagađenju nisu pravi jer su merna mesta tamo gde je zagađenje najveće", izjavio je Gvozdenović. On ne zna da u Valjevu ima šest mernih mesta, ubeđen je da postoji samo tri....

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 6 sati 27 minuta

Narode moj

"Kao što od nesposobnog i neiskusnog sudije ne možemo očekivati pravedne presude, tako se ne može očekivati da narod koji je pun zabluda  i neznanja bude, osim u retkim slučajevima, razborit i...

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst Pre 1 dan 2 sati

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara