Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
18.01.2020, 07:52

Aleksandar Obradović: rukovodstvo ne zna šta će sa mnom

č: | fb:

Vladimir Gajić, advokat uzbunjivača iz "Krušika" Аleksandra Obradovića potvrdio je za Danas da je njegov klijent i dalje suspendovan sa posla u valjevskoj vojnoj fabrici.

 

- Jošuvek nisu stavili van snage odluku o suspenziji, mada su bili dužni da, odmah i bez odlaganja čim mu je ukinut pritvor, čimmu je ukinut pritvor, rešenje o suspenziji stave van snage. Naravno, za Obradovića zakoni ne važe - kaže Gajić, napominjući da "nije siguran da Aleksandar uopšte želi da se vrati da radi u "Krušiku". 

 

Gajić ističe i da je istraga u ovom slučaju "u toku", odnosno da "tužilac vodi istragu, skuplja dokaze"...

 

Aleksandar Obradović za Danas kaže da nikakvu novu informaciju o svom statusu u Krušiku nema.

 

- Pritvor mi je ukinut 18. decembra, i bilo je dovoljno vremena da nadležni u fabrici smisle šta će sa mnom. Doduše, zbog štrajka radnika JP Pošta, odluka suda o ukidanju pritvora stigla mi je 27. decembra, i istoga dana sam je dostavio Krušiku. Prvi radni dan u ovoj godini u Krušiku je bio 13. januar i svakodnevno očekujem poštara ili neku informaciju kakva će da bude odluka o mom radnom statusu. Jedino što s tim u vezi čujem jeste da "rukovodstvo ne zna šta će sa mnom" - rekao je Obradović za Danas.

 

Uzbunjivač Aleksandar Obradović je uhapšen 18. septembra prošle godine na svom radnom mestu u Krušiku, jer je javnosti ukazao na sumnjive poslove u trgovini Krušikovim proizvodima, u kojima su, kako je navodio, učestvovale i učestvuju vodeće privatne kompanije bliske državnom vrhu, među kojima i firma GIM, koja se dovodi u vezu sa Brankom Stefanovićem, ocem ministra policije Nebojše Stefanovića.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 53 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 19 sati 30 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara