Registracija Prijava preko FB
Koraksov kalendar
Koraksov kalendar
24.01.2020, 09:52

Promocija Koraksovih kalendara i premijera spota za pesmu "Bagra"

č: | fb:

Predstavljanje i prodaja novogodišnjeg kalendara Predraga Koraksića Koraksa održaće se u 18  časova u kafeu MMF Avantura, Birčaninova 128/b.

 

Na promociji će govoriti autor kalendara karikaturista Predrag Koraksić Koraks, glavni i odgovorni urednik lista Danas Dragoljub Draža Petrović, kolumnista Danasa i idejni tvorac kalendara Vladimir Jokić, novinar i književnik iz Valjeva Dragan Todorović, kao i profesorka Biljana Stojković, dobitnica nagrade Dobar primer Novog Optimizma za 2019. godinu, jedna od tri laureata iz prethodnih godina.

 

Prema najavi organizatora, večeras će u Valjevu biti premijerno emitovan i spot za pesmu "Bagra" u produkciji RTV VK iz Kikinde, sekcija "Pravda za rokenrol", sa mladom Jovanom Popović.

 

Spot je snimljen uz podršku pokreta "Novi Optimizam", a u kojem se nalaze i karikature Predraga Koraksića Koraksa, kao najbolja ilustracija trenutnog društvenog stanja u kom se nalazimo i motivacija za mlade i sve druge da se pobune i pokažu da ne prihvataju ono što nam se svakoga dana servira. U pitanju je muzika sa albuma "Teatar", grupe "Teatar", iz 1995. godine.

Aktuelno

Poreska uprava (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 17 sati 42 minuta

Pandora i natalitet

Mesecima traje borba domaćih poslodavaca sa ministrom opevanim u Pandorinim papirima. Pošto mu je dosadilo da operiše po Bugarskoj, Mali plagijator smislio je (ne baš lukav) način da utera pare u...  · 1 komentar

Darko Kostić (foto: Kolubarske.rs)
Zbog podnošenja tužbe protiv Grada Pre 19 sati 58 minuta

Pravobranilac odoleva pritiscima, kritikama i napadima

Pred Višim sudom u petak će biti nastavljeno ročište po tužbi Pravobranilaštva protiv Grada i Republike zbog nezakonitog otuđenja zemljišta bez naknade. Darko Kostić, zbog te tužbe, već dva meseca...  · 21 komentara