Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
10.03.2020, 13:16

Starac pronađen ubijen u svojoj kući

č: | fb:

Valjevac Aćim Stevanović (91) pronađen je u ponedeljak ubijen u svojoj kući u kojoj je živeo sam, u ulici 4. jula u Novom Naselju.

 

Prvi rezultati istrage pokazuju da je starac ubijen udarcima u glavu, a motiv zločina za sada nije poznat, s obzirom na to da iz kuće nisu ukradeni ni novac ni dragocenosti.

 

Izvori bliski istrazi navode da su ulazna vrata žrtvine kuće bila otključana, u kući nije bilo premetačine, a nije odneta ni manja količina novca koju je Stevanović imao. Tako da se kao motiv, za sada, isključuje pljačka, ali nije nemoguće da je zločinac verovao da je Aćim imao više novca u svom domu.

 

Telo starca u hodniku kuće, bez znakova života i sa povredama glave, pronašao je jedan od njegovih komšija koji je odmah pozvao policiju, uz koju je na lice mesta stigla i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt.

 

U prvi mah se pomislilo da je Stevanoviću pozlilo, da je pao u hodniku i udario glavom o zid, ali je obdukcija, koju je nakon prvog uviđaja naložilo Više tužilaštvo, a koju je sproveo sudski obducent Ljubiša Božić, pokazala da je u pitanju ubistvo.

 

 Istragu o ovom zločinu vode valjevska policija i Više tužilaštvo.

Aktuelno

Letnja bašta Doma vojske (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 7 sati 39 minuta

Pomereni programi Tešnjarskih večeri zbog moguće kiše

Programi petog dana Tešnjarskih večeri, zbog najavljene kiše, biće održani u zatvorenom prostoru, a pojedini će biti odloženi, saopštio je Organizacioni odbor festivala. Programe koji su predviđeni...

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 12 sati 50 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.  · 9 komentara

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara