Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
14.03.2020, 07:40

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo starca

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Valjevu uhapsili su M. I. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

 

Kako se anvodi u saopštenju policije, sumnja se da je on usmrtio devedesetjednogodišnjg muškarca u njegovoj kući u Valjevu, tako što mu je pomoću podesnog alata i fizičke snage zadao više udaraca po glavi i telu.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Beživotno telo Aćima Stevanovića (91) u hodniku njegove kuće u Novom naselju u kojoj je živeo sam, u utorak pre podne pronašao je komšija, pa je pozvao policiju i hitnu pomoć. Obdukcijom su utvrđeni prelomi jagodične kosti i desne nadlaktice, te brojne povrede po telu. Iz kuće nije odneto ništa, nije bilo tragova obijanja, a ulazna vrata bila su otključana.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 sati

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...