Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
16.03.2020, 07:54

Još sedam obolelih od korona virusa u Srbiji, ukupno 55

č: | fb:

Od poslednjeg izveštaja do 8 časova, 16. marta 2020. godine testirani su uzorci 18 osoba od kojih je sedam pozitivnih i 11 negativnih na novi korona virus, objavljeno je na sajtu Minsitarstva zdravlja.

 

Tri osobe se nalaze u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom slikom, dok su četiri osobe zadržane na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.

 

Do 8 časova 16. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirana je ukupno 301 osoba koja je ispunjavala kriterijume definicije slučaja.

 

Kako nam je rečeno, rezultati uzoraka testiranih iz Valjeva još uvek se "čekaju" iz Instituta Torlak, tako da nije poznato da li u Valjevu ima novoobolelih od korona virusa.

Aktuelno

Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 16 sati 56 minuta

U Valjevu preminula još jedna osoba, 24 novozaraženih

U Valjevu i Lajkovcu preminula je još po jedna osoba od posledica koronavirusa. Novozaraženih u Valjevu je 24, dok je u Kolubarskom okrugu pozitivno još 46. Hospitalizovano je 96 kovid pozitivnih...

Kafić Ponte bianca (foto: Kolubarske.rs)
Na Trgu Živojina Mišića 14.01.2021

Noćas goreo kafić "Ponte bianca"

Noćas je u ugostiteljskom objektu "Ponte bianca" na Trgu Živojina Mišića, nedaleko od belog mosta u centru Valjeva, izbio požar. Prema raspoloživim informacijama pričinjena je velika materijalna...