Policijski čas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Policijski čas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
20.03.2020, 08:18

Uhapšene tri osobe zbog kršenja policijskog časa

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je trojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su učinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

 

Valjevci B. B. (49), N. Ž. (20), N. Đ. (26) uhapšeni su noćas, na različitim lokacijama u Valjevu u vreme zabrane kretanja na javnim mestima. Njima je određen pritvor do 30 dana i upućeni su u zatvor u Požarevcu. Takođe, noćas je u Ubu uhapšena tridesetšestogodišnja žena zbog kršenja policijskog časa.

 

Kako nam je rečeno, dvojica muškaraca su u vreme trajanja policijskog časa bila na ulici u valjevskom naselju Peti puk, dvedesetšestogodišnji mladić je u blizini parka šetao kuče, dok je treći muškarac legitimisan u Ulici vladike Nikolaja.

 

Policiji su rekli da nisu bili obavešteni da je na snazi zabrana kretanja od 20 časova uveče do pet ujutro, dok je jedan sugrađanin rekao da on "ne smatra da je korona virus opasan i da nema potreba za izolacijom".

 

Upućen je apel građanima da poštuju sve mere zabrane. Od noćas se primenjuju strože kazne, lišavanje slobode i određivanje pritvora do 30 dana za sve koji prekrše meru o zabrani kretanja osoba starijih od 65 godina, meru o samoizolaciji i policijski čas.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 3 sati 2 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 51 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.