Pantićeva ulica (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Pantićeva ulica (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
25.03.2020, 10:49

Uhapšeni zbog kršenja skoro svih zabrana

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je šestoricu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su učinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, zbog nepoštovanja mere o zabrani okupljanja i zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja. 

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs u kafiću Dava-An u Pantićevoj ulici uhapšeni su A. Đ. (40), A. K. (24), Z. P. (56), N. M.(27), Ž. M. (47) i M. D. (25) koji su u trenutku kada ih je zatekla policija, kako nezvanično saznajemo, pili kafu i igrali jamb. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu Valjevo, određen im je jednomesečni pritvor u kućnim uslovima.

 

Policija je juče uhapsila i A. J. (48) vlasnika kafane Malo Dedinje koji je služio hranu i piće četvorici gostiju. Protiv vlasnika kafane biće podneta krivična prijava zbog nepoštovanja mere zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja, dok gosti nisu napravili prekršaj s obzirom na to da su zatečeni u vreme pre policijskog časa, a u objektu nije bilo više od pet osoba. 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara