Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
26.03.2020, 11:09

Dve osobe prekršile meru samoizolacije

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su učinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, protiv kojih su podnete krivične prijave, potvrđeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu.

 

Kako nam je rečeno oni su se nedavno vratili iz inostranstva, određena im je mera samoizolacija, međutim napustili su svoje domove što su policiji prijavile komšije.

 .

Kućnim pritvorom od tri meseca kažnjen je D. M. (59) iz sela Bratačić kod Osečine, koga policija nije zatekla u njegovoj porodičnoj kući, gde je trebao da bude zbog naložene sanitarne izolacije.

 

M. S. (49) iz valjevskog sela Zlatarić, koji je takođe trebao da bude u izolaciji šetao se po selu, komšije su ga prijavile, pa je nakon policijskog privođenja kažnjen sa tri meseca kućnog zatvora.

Aktuelno

Uroš Milošević (foto: Dragan Belajac Džagi)
Uroš Miloševć bez prijemnog upisao Filološki fakultet Pre 7 sati 45 minuta

"Znanje je ono što nam niko ne može oduzeti"

Uroš Milošević, maturant ubske Gimnazije jedini je bio oslobođen prijemnog ispita za upis na Filološki fakultet u Beogradu. "Vremenom sam shvatio da neću da učim ni zbog profesora, ni zbog ocene,...  · 2 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Zavod za javno zdravlje Pre 10 sati 34 minuta

U Valjevu još 31 osoba pozitivna

U Valjevu je još 31 osoba pozitivna na COVID-19, tako da je ukupno od početka pandemije zaraženo 408, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 10. jula. Na prisustvo koronavirusa u...  · 1 komentar