Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
26.03.2020, 11:09

Dve osobe prekršile meru samoizolacije

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su učinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, protiv kojih su podnete krivične prijave, potvrđeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu.

 

Kako nam je rečeno oni su se nedavno vratili iz inostranstva, određena im je mera samoizolacija, međutim napustili su svoje domove što su policiji prijavile komšije.

 .

Kućnim pritvorom od tri meseca kažnjen je D. M. (59) iz sela Bratačić kod Osečine, koga policija nije zatekla u njegovoj porodičnoj kući, gde je trebao da bude zbog naložene sanitarne izolacije.

 

M. S. (49) iz valjevskog sela Zlatarić, koji je takođe trebao da bude u izolaciji šetao se po selu, komšije su ga prijavile, pa je nakon policijskog privođenja kažnjen sa tri meseca kućnog zatvora.

Aktuelno

Kovid ambilanta (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 4 sati 38 minuta

"TESTIRAJTE, TESTIRAJTE, TESTIRAJTE!"

Mnogo je, zaista, mnogo gluposti načinjeno po Valjevu. Ostaje nam samo da otkrijemo ko ih je, kada i kako počinio, zar ne?   Nije li, na primer, očevidno da je valjevskom zdravstvu stigao na...  · 7 komentara

Zavod za javno zdravlje (foto: Kolubarske.rs)
Očekuju se rezultati Pre 6 sati 59 minuta

Zavod za javno zdravlje još uvek ne radi

Valjevski Zavod za javno zdravlje još uvek nije počeo sa radom, ali se očekuje da će uskoro početi. Zbog nepreciznosti i pogrešno protumačenog saopštenja jutros smo objavili informaciju, koju smo...