Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
26.03.2020, 17:56

U Valjevu 47 osoba zaraženih korona vorusom

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima objavljenim danas (26.03.) na sajtu Vlade Srbije - Statistika COVID-19 u Srbiji, u Valjevu ima 47 potvrđena slučaja korona virusa, od toga je dvoje obolelih smešteno na lečenje u Opštu bolnicu Valjevo.

 

Prema tim podacima objavljenim na sajtu Statistika najviše obolelih je u Begradu 218, sledi Valjevo sa 47, u Nišu je isto kao i juče 37, dok je u Ćupriji broj povečan na 32 potvrđena slučaja korona virusa. 

 

Podatke možete pratiti na www.covid19.data.gov.rs

 

U Republici Srbiji su do 15 časova 26. marta 2020. godine registrovana ukupno 457 potvrđena slučaja COVID 19, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.

 

Aktuelno

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 2 sati 32 minuta

U Valjevu još jedna osoba pozitivna

Broj novozaraženih virusom COVID-19 u Valjevu se svakodnevno smanjuje, kao i broj pacijenata na bolničkom lečenju, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje. U Valjevu je još jedna osoba...  · 1 komentar

Radovi u Karađorđevoj (avgust 2020.) (foto: Kolubarske.rs)
Kopanje ulica i trotoara Pre 1 dan

Optika umesto bakarnih žica i u Valjevu

U Valjevu se već mesecima kopaju i prekopavaju ulice i trotoari, pa nam grad, kako moj kolega duhovito reče, liči na arheološko nalazište. Nije reč o iskopinama, nego se radi o postavljanju...  · 7 komentara