Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
27.03.2020, 17:49

Vučić: U Valjevu smo napravili mnogo, mnogo gluposti

č: | fb:

"Nećemo još da zatvaramo gradove. Nećemo da donosimo još teže mere. Mi se približavamo periodu kada ćemo prvo imati pet, pa dvadeset, pa trideset mrtvih dnevno. To će da raste geometrijskom progresijom", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare u Palati Srbija. On je dodao da sigurno u naredna tri dana neće doći do promene odluke o zatvaranju gradova koji su žarište korona virusa, Beograd, Valjevo, Niš, danas i Ćuprija.

 

"U Valjevu je sada nešto veća disciplina, a mnogo, mnogo, gluposti u Valjevu smo napravili i srce me boli. Od proslava do nekih drugih neodgovornih stvari", rekao je Aleksandar Vučić.

 

"Ako je korona virus, kao što ste rekli, u Beograd došao iz Milana, a u Niš iz Lugana, šta se desilo u Valjevu", glasilo je pitanje novinarke TVN1. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić NIJE odgovorio. Pitanje je ignorisao! 

 

Vučić je rekao da se pojavilo novo žarište, a to je Ćuprija, i to se pojavilo onog trenutka kada su nam stigli ljudi iz insotranstva. "Da treba da zatvaramo neke gradove, sada bi prvo zatvorili Ćupriju", rekao je  predsednik Srbije na konferenciji za novinare.

 

Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare u Palati Srbija rekao da kao što su lekari saopštili imamo 528 osoba obolelih, od kojih osam preminulih, a ukupan broj hospitalizovanih 302. Prosek godina preminulih je 66, a nešto niži hospitalizovanih. 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 5 sati 20 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 12 sati 17 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 12 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara