Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
Valjevo (foto: DjordjeDjokovic)
29.03.2020, 10:05

Prekršili mere o zabrani kretanja

č: | fb:

Policija je u toku jučerašnjeg dana njih osmoro iz Valjeva, Uba i Lajkovca zatekla van svojih domova. Oni su prekršajno kažnjeni jer nisu poštovali meru zabrane kretanja lica starijih od 65 godina i nepoštovanja policijskog časa.

 

Zbog kršenja mere zabrane kretanja lica starijih od 65 godina sa po 50.000 dinara prekršajno je kažnjeno petoro Valjevca. Policija je dvojicu starijih sugrađana i jednu sugrađanku zatekla oko podneva u Pantićevoj ulici, Vladike Nikolaja i Uzun Mirkovoj ulici, dok je dvojicu starijih muškaraca zatekla u popodnevnim časovima u Ulici Vuka Karadžića i u naselju Peti puk.

 

Meru zabrane kretanja posle 17 časova prekršio je jedan Ubljanin, zbog čega je prekršajno kažnjen sa 50.000 dinara. Sa identičnim iznosom kažnjen je njegov sugrađanin koji je prekršio meru zabrane kretanja lica starijih od 65 godina. Muškarac iz Lajkovca star 72 godine takođe je prekršajno kažnjen sa 50.000 dinara jer je napustio svoj dom.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 16 sati 23 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 11 sati 47 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar