Valjevo u vreme policijskog časa (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo u vreme policijskog časa (foto: Đorđe Đoković)
31.03.2020, 16:20

Valjevci i Ubljani uporno krše mere zabrane kretanja

č: | fb:

Policija je u toku jučerašnjeg dana 19 osoba iz Valjeva i Uba zatekla van svojih domova. Najviše onih koji su prekršili meru zabrana kretanja je iz Valjeva njih jedanaestoro; policijski čas prekršilo je petoro Valjevaca i oni su, osim jednog maloletnika, prekršajno kažnjeni sa po 50.000 dinara.

 

U Donjograbovačkoj ulici u Valjevu policija je zaustavila vozilo u kojima su bila tri mladića, starosti 22, 20 i nepunih 18 godina. Dvojica su prekršajno kažnjena sa po 50.000 dinara zbog nepoštovanja mere zabrane kretanja u period od 17 do 05 časova. Protiv maloletnog mladića zahtev će biti dostavljen u redovnom postupku. 

 

Zbog kršenja mere zabrane kretanja lica starijih od 65 godina sa po 50.000 dinara prekršajno je kažnjeno šestoro Valjevca. Policija je starije sugrađane pretežno zatekla u jutarnjim časovima i oko podne u centru grada i to u Karađorđevoj, Ulici Vuka Karadžića, Sinđelićevoj, Ulici Prote Mateje.

 

Što se tiče ostalih opština Kolubarskog okruga najviše prekršajno kažnjenih je sa teritorije opštine Ub, njih osmoro.

 

Sedamdesetšestogodišnji Ubljanin je po drugi put kažnjen jer je prekršio meru zabrane kretanja lica starijih od 65 godina. Nakon samo dva dana on je ponovo napustio svoj dom zbog čega je prekršajno kažnjen sa 80.000 dinara.

 

U mestu Milorci na putu Ub- Beograd, u smeru ka Ubu, policija je u 17.20 časova zaustavila vozilo u kome su bila četiri lica, koja su zbog nepoštovanja policijskog časa prekršajno kažnjeni sa po 50.000 dinara.

 

Policija u Ubu je, prilikom provere lica koja se nalaze u samoizolaciji, stupila u kontakt sa tridesetpetogodišnjom Ubljankom koja je rekla da se ne nalazi na mestu samoizolacije već je u Beogradu u KBC "Dragiša Mišović" gde je u toku dana došla sa svojim trogodišnjim detetom koje je dobilo povišenu temperaturu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 19 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 56 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara