Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
03.04.2020, 12:35

Prekršili mere zabrane kretanja i samoizolacije

č: | fb:

Sudeći prema policijskim izveštajima sve je manje onih koji krše meru zabrane kretanja i samoizolacije. Policija je juče van svojih domova zatekla petoricu muškaraca sa teritorije Valjeva, Uba, Lajkovca i Osečine.

 

Policija je uhapsila D. S. (70) iz Brankovine jer je prekršio meru samoizolacije i zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima  za vreme epidemije.

 

Pedesetčetvorogodišnji Dž. M. iz Valjeva je prekršajno kažnjen sa 50.000 dinara jer je u vreme policijskog časa zatečen u Hajduk Veljkovoj ulici, čime je prekršio meru ograničenja i zabrani kretanja.

 

Policija je u Lajkovcu u prepodnevnim časovima u Ulici Beogradska zatekla M. S. (69) koji je prekršajno kažnjen sa 50.000 dinara, zbog krešnja mere zabrana kretanja lica starijih od 65 godina.

 

Isti prekršaj su napravili i Ubljanin S. M. (67) i Ž. P. iz Osečine (75), koje je na ulici u njihovim varošima zateklapolicija u prepodnevnim časovima, te su prekršajno kažnjeni sa po 50.000 dinara.

 

Aktuelno

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka 4.06.2020

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...