Registracija Prijava preko FB
Valjevo u vanrednom stanju (foto: DjordjeDjokovic)
Valjevo u vanrednom stanju (foto: DjordjeDjokovic)
07.04.2020, 08:00

Privremene bolnice sa 384 ležaja u IS Petnica, Domu učenika i Narcisu

č: | fb:

Privremene bolnice za smeštaj obolelih od korona virusa na teritoriji Valjeva, prema odluci Štaba za vanrene situacije grada, sa ukupno 384 ležaja, biće formirane u Istraživačkoj stanici Petnica 180 ležaja, u Domu učenika "Valjevo" Poljoprivredne škole 104 ležaja i hotelu "Narcis" 100 ležaja.

 

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je naložio JKP Vidrak i PD Sinitra da dostave izveštaje o sprovedenoj dezinfekciji u protekloj nedelji koji će sadržati popis ulica, javnih površina i objekata koji su dezinfikovani i količine korišćenih sredstava.

 

Crveni krst da dostavi podatke o volonterima i izveštaj o akcijama koje sprovodi. Situacionom centru Gradske uprave naloženo je da dostavei izveštaj koji će sadržati broj primljenih poziva sa komentarom o najčešćim pitanjima.

 

Štab za vanredne situacije Vlajeva naložio je angažovanje društva "Veterinaria" d.o.o Valjevo koje će vršiti dezinfekciju u svim zajedničkim objektima i površinama stambenih zajednica  biocidnim proizvodima, a sve po specifikaciji koju odredi Stručno-operativni tim Štaba za vanredne situacije grada Valjeva.

 

Naloženo je da se nabavi 150 pari HTZ opreme za potrebe JKP "Vidrak" Valjevo, a sve prema specifikaciji koju dostavi JKP "Vidrak, i da se kupi jedan TV monitora Opštoj bolnici Valjevo radi praćenja pacijenata na infektivnom odeljenju, saopšteno je nakon sednice Štaba za vanredne situacije Valjeva.

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 1 dan

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 19 sati 16 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 12 komentara