Registracija Prijava preko FB
Zavod za javno zdravlje (foto: Kolubarske.rs)
Zavod za javno zdravlje (foto: Kolubarske.rs)
07.04.2020, 09:55

Zavod za javno zdravlje još uvek ne radi

č: | fb:

Valjevski Zavod za javno zdravlje još uvek nije počeo sa radom, ali se očekuje da će uskoro početi. Zbog nepreciznosti i pogrešno protumačenog saopštenja jutros smo objavili informaciju, koju smo brzo povukli, da je valjevski Zavod za javno zdravlje počeo sa radom. Zbog nenamerne greške se izvinjavamo zaposlenima i čitaocima.

 

U naknadnom pojašnjenju rečeno nam je da su uzorci 76 zaposlenih Zavda za javno zdravlje, koji su u izolaciji više dve nedelje, tek poslati u nedelju 5. aprila u laboratoriju u Beograd na testiranje, a rezultati se očekuju ovih dana.

 

Ukoliko rezultati na koronavirus budu negativni, zaposleni će se vratiti na svoja radna mesta, a Zavod će nastaviti sa svim svojim delatnostima. Takođe nam je rečeno da je Zavod za javno zdravlje i prethodne dve nedelje, od kada su zatvorene laboratorije a radnici u izolaciji, radio ali u obimu koliko je to bilo moguće iz kućnih uslova.

 

Prema odluci Štaba za vanredne situacije grada Valjeva i uz pomoć stručnjaka iz Ruske Federacije trebalo bi da bude urađena biološka dekontaminacija i Zavoda za javno zdravlje, kao što je to učinjeno juče u Opštoj bolnici, Domu zdravlja i kovid ambulanti u Novom naselju.

Aktuelno

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka 4.06.2020

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...