Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
08.04.2020, 12:10

U Valjevu 86 obolelih od koronavirusa

č: | fb:

U Valjevu je 86 osoba pozitivno na novi koronavirus, dok je na teritoriji Kolubarskog okruga broj potvrđenih slučaja 102, nezvanično nam je potvrđeno iz više izvora. Kako nam je rečeno još uvek nisu stigli svi rezultati uzoraka koji su prethodnog vikenda poslti u Beograd, očekuju se do kraja nedelje.

 

Prema nezvaničnim informacijama u izolaciji u Kolubarskom okrugu je oko 1500, od toga je u Valjevu 1000 lica u izolaciji kod kojih je postavljena sumnja na infekciju novim koronavirusom.

 

U odnosu na zvaničan podatak od 6. aprila, koji je saopšten na konferenciji za novinare Kriznog štaba u Platati Srbija, broj obolelih u Valjevu je povećan za 27.  

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 2 sati 34 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 1 dan

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...