Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
02.05.2020, 09:07

U Valjevu 184 obolelih od koronavirusa

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 1. maja, broj obolelih od COVID-19 na teritoriji Valjeva je u odnosu na izveštaj prethodnog dana povećan za dvoje tako da je ukupno 184 potvrđena slučaja.

 

Što se tiče ostalih opština Kolubarskog okruga, najviše obolelih je u Lajkovcu 27 osoba, u Ubu je 24, dok je u Mionici sa nova tri slučaja broj povećan na 21 lice obolelo od novog koronavirusa. U Ljigu je zabeležen jedan novi slučaj što je ukupno 13, dok je u Osečini broj pozitivnih na novi koronavirus već nekoliko dana 11. Ukupan broj obolelih na teritoriji Kolubarskog okruga je 280.

  

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Kolubarskom okrugu je izlečeno 80, a u Valjevu 67 pacijenta. U kućnoj izolaciji je 71 osoba u Kolubarskom okrugu i 110 u Valjevu. Od posledica COVOD-19 u Valjevu je preminulo 19 osoba, u Kolubarskom okrugu 27 preminulih.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 14 sati 25 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 2 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara