Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
09.05.2020, 10:08

U Valjevu već tri dana nema novoobolelih

č: | fb:

U Valjevu nije bilo pozitivnih na novi koronovirus u prethodna 72 časa, dok je na teritoriji Kolubarskog okruga broj nepromenjen u odnosu na prethodni izveštaj.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 8. maja, broj obolelih od COVID-19 na teritoriji Valjeva je u odnosu na izveštaj prethodna tri dana nepromenjen tako da je 189 potvrđena slučaja.

 

U ostalim opštinama Kolubarskog okruga u Lajkovcu je 29 osoba pozitivnih na novi koronavirus, u Mionici 25, u Ubu 24, u Ljigu 13, dok je u Osečini 11 obolelih od COVID-19. Ukupan broj obolelih na teritoriji Kolubarskog okruga je 291.

  

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Kolubarskom okrugu je izlečeno 100, a u Valjevu 84 pacijenta. Od posledica COVOD-19 u Valjevu je preminulo 19 osoba, u Kolubarskom okrugu 28 preminulih.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 19 sati 9 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 21 sati 46 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara