Registracija Prijava preko FB
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
29.06.2020, 05:05

U Valjevu obolelo još 26 osoba od koronavirusa

č: | fb:

U Valjevu je u prethodnom danu potvrđeno 26 novih slučaja koronavirusa, tako da je broj zaraženih od početka epidemije 239 osoba, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

 

Prema izveštaju od 28. juna o broju testiranih i pozitivnih na novi koronavirus, od 50 testiranih osoba njih 26 je pozitivno. Podsećanja radi približan broj obolelih osoba zabeležen je u periodu od 6. do 8. aprila, kada se broj pozitivnih na COVID-19 sa 59 povećao na 86, što je ujedno bio najveći rast broja pozitivnih između dve objave podataka. 

 

 U Kolubarskom okrugu obolelo je 350 osoba, u prethodna 24 časa registrovan je po jedan potvrđen slučaj u Ubu i Lajkovcu, dok u ostalim opštinama nema novoobolelih.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 21. do 27. juna u Opštoj bolnici, Zavodu za javno zdravlje i Domu zdravlja testirane su 164 osobe, s tim što u nedelju 21. juna niije bilo testiranih na COVID-19. 

 

Broj izlečenih pacijenata u Valjevu je 177, dok ih je u Kolubarskom okrugu izlečeno 270, na bolničkom lečenju je sedmoro, od toga šestoro iz Valjeva, u kućnoj izolaciji je 45 osoba sa teritorije Kolubarskog okruga. U Valjevu je preminulo 19 obolelih, među njima je jedan nemedicinski  radnik, dok je u Kolubarskom okrugu preminulo 28 pacijenata.

Aktuelno

Uroš Milošević (foto: Dragan Belajac Džagi)
Uroš Miloševć bez prijemnog upisao Filološki fakultet Pre 1 dan 9 sati

"Znanje je ono što nam niko ne može oduzeti"

Uroš Milošević, maturant ubske Gimnazije jedini je bio oslobođen prijemnog ispita za upis na Filološki fakultet u Beogradu. "Vremenom sam shvatio da neću da učim ni zbog profesora, ni zbog ocene,...  · 3 komentara